Home   Onze afdelingen

Onze afdelingen

Klein is groot en groot is klein, elke leeftijd zijn eigen anders zijn. Daarom zijn onze activiteiten (naast de groepsmomenten) meestal per leeftijdsgroep of afdelingen.

Van de hele kleintjes de sloebers tot de ultragrote de Aspiranten. We stellen ons hier kort even voor.

De afdelingsleiding.

Info voor ouders: brief startdag (De Chiro zondag, het Uniform, ’t Vieruurtje)

Beste leden, beste ouders
Na een paar zondagen is het wel duidelijk, je (kind) wil(t) in de Chiro blijven, elke zondag weer toffe dingen doen, knalgoede activiteiten beleven , op weekend en op kamp gaan, … Maar wat als die bal weeral versleten is, en wie zorgt er voor nieuw knutselmateriaal? Wat als een van onze vriend(innet)jes valt, of die nieuwe bal door een raam knalt?

Hiervoor vragen we ‘t lidgeld, info voor dit te betalen in brief lidgeld overschrijving
Na een paar chiro-zondagen komt de leiding langs bij je thuis, dan kunnen de ouders eindelijk ook eens kennismaken met die toffe leiders en coole leidsters waar ze al zoveel over gehoord hebben. Moesten ze bij jouw nog niet geweest zijn, dan kan je het lidgeld toch al betalen via bovenstaand formulier!
Graag hadden we ook de nog nodige (contact)gegevens van je kind ontvangen via bijgevoegd inschrijvingsformulier?
ledenfiche inschrijving