Aspi

Beste Aspiranten

WELLE ZIEN HET HEEL HARD ZITTE. HOPELIJK GELLE OOK WANT WE GAN ER EEN GROWET FEJESTJAAR VAN MAKE. WE WETE NI GOE WA WE HIER MUTTE SCHRIJVE DUS IK ZAL EEN VERHAALTJE VERTELLEN.

ER WAS EENS EEN EENZAME EENHOORN. HIJ HAD GEEN VRIENDJES EN VOELDE ZICH DUS HEEL HEEL ALLEEN. DE EENHOORN HEETTE FRANKY. FRANKY KON NIET GOED PRATEN EN VOND HET DAAROM MOEILIJK OM VRIENDJES TE MAKEN. MAAR OP EEN DAG KWAM FRANKY PATSY TEGEN. PATSY DE VRIENDELIJKE MERRIE. FRANKY VERTELDE ZIJN DROEVIGE VERHAAL TEGEN PATSY EN PATSY WAS ER EVEN NIET GOED VAN. PATSY BESLISTE OM SAMEN MET FRANKY VRIENDEN TE ZOEKEN. 

FRANKY EN PATSY TROKKEN ER OP UIT, NAAR DE STAD. IN DE STAD LEEFDEN ALLEMAAL VERSCHILLENDE DIEREN SAMEN. EEKHOORNS, BUFFELS, MUIZEN, GIRAFFEN EN ZO VOORT. VAN ALLES EEN BEETJE. FRANKY MAAKTE AL DIRECT EEN AANTAL VRIENDEN: BENNY DE AAP EN LUTGARD DE SPRINGBOK. NA ENKELE DAGEN HAD FRANKY AL TIENTALLEN VRIENDEN. IEDEREEEN LEEFDE LEUK SAMEN IN DE GROTE STAD EN IEDEREEN WAS VRIENDELIJK TEGEN ELKAAR EN NIEMAND WERD GEPEST EN NIEMAND WERD UITGESCHOLDEN EN IEDEREEN DEED GOED MEE MET DE SPELLETEJES EN IEDEREEN WAS GOED GELUIMD EN IEDEREEN HAD ER HEEL VEEL ZIN IN EN IEDEREEN WAS HEEL GEMOTIVEERD. 

ZOALS IN DE GROTE STAD, ZIJN ER OP DE CHIRO OOK HEEL VEEL VERSCHILLENDE MENSEN, MET VERSCHILLENDE KENMERKEN EN PERSOONLIJKHEDEN. JIJ BENT DE FRANKY EN UW BESTE VRIENDIN IS PATSY. HOPELIJK KOM JIJ OOK SNEL JOUW BENNY EN LUTGARD TEGEN. EN HOPELIJK BEN JIJ OOK VRIENDELIJK TEGEN IEDEREEN EN BEN JIJ HEEL GEMOTIVEERD.

Groetjes 

Aspileiding