Home   Onze afdelingen   Speelclub

Speelclub

Los deze rebussen op en kom de namen van de nieuwe leiding te weten! Kan jij daarna de juiste namen met de tekstjes verbinden?

1. Oikes ik ben … Jullie zotste 😉 leiding hier. Dit is mijn eerste jaar leiding maar ik zal ervoor zorgen dat dit voor jullie een top jaar wordt!!! Ik ben 18 lentes jong en ga dit jaar verder studeren. Ik ga er dus voor zorgen dan niet alleen de speelclub onveilig gemaakt wordt maar ook Diepenbeek

2. Heyhoi! Ik ben … en dit is het 2e jaar dat ik leiding ben. Ik studeer in Vorselaar om later (een super stenge 😉 )  juf te worden. Van sommige van jullie ben ik al eens leiding geweest, van anderen ben ik zelfs al juf geweest :o! Ik kijk er al naar uit om mega toffe spelletjes te spelen met jullie :).

3. Hey halow ik zen het he ik ben bijna 21 herfsten oud eum hobby’s nee daar hem ik geen tijd voor in de week werk ik en op zondag zal ik er het zotste jaar ooit van maken.

4. Jow jow ik zen … en dees is mijn eerste jaar als leiding. Ik ben 18 jaar jong, ik studeer informatica in Antwerpen. Buiten de chiro doe ik niet zo veel dus heb ik altijd tijd om leuke spelletjes voor te bereiden.

5. Heeeeey, …. hier! Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik heb er suuuuper veel zin in!☺ Ik zit al 12 jaar in de chiro dus je kan me al wel is hebben zien springen/lopen/dansen/zingen/… op een chiro zondag  Naast de chiro studeer ik in Gent en volleybal ik in mijn vrije tijd  Ik kijk er al naar uit om een mega zot jaar met jullie te beleven!

6. Hallo ik ben  …. Ik begin aan mijn 7jaar leiding. Tijdens de  week werk ik. Mijn hobby’s zijn pixelhobby. Ik ben 24 jaar oud. En woon in grobbendonk. En ik  wil er samen met jullie en super jaar van maken.

7. Hoi, ik ben … Veel valt er niet te zeggen over mij, alleen dat ik heel knap, intelligent en flink ben. Dit is mijn 3de jaar leiding, ik ben 19 jaar oud en Ik studeer informatica in Geel.