Tito

Tito’s 2018-2019

Dit is de pagina van de uberleuke tito’s van Chiro Vorselaar

Hey liefste kinders

We zitten half int jaar, maar zeker en vast nog niet in den helft van de pret!! Want joepie- jajee, ons liefste Sien is terug van het verre, verre Barcelona. Dat wilt ook wel zeggen dat ons liefste Lente bijna vertrekt naar het verre, verre Suriname. Ooooooooh zo triest Gelukkig gaan we nog eerst gezellig met zen allen op weekend van 15-17 februari! Om jullie al enthousiast te maken en te zorgen dat jullie niet kunnen wachten, kunnen wij al wel iets verklappen over de locatie. Daar staat echter een molen waarvoor je een sleutel nodig hebt. Maar oké, genoeg tips, sebiet weten jullie alles al en dat willen we niet.

Efkes wat verder in het jaar: paasvakantie, 24-urenspel, yeeesssss. In plaats van na 4 uur al afscheid te moeten nemen van jullie leuke leiding en al jullie beste vriendjes en vriendinnetjes doen we daar gewoon nog 20 uur bij! Oh my god, kei graaf, wow wij kunnen niet wachtennnn!

Dus het is te hopen dat jullie goed uitgerust aan 2019 zijn begonnen want wij zullen wel zorgen dat jullie jullie kunnen bezighouden

Kusjes en knuffels
Eva, Sien, Lente, Jasper, Dien, Yoran en Amber

Titoweekend 2019

De foto’s van ons geweldige weekend vind je hieronder!

Meer info snel…