Home   Geen categorie   Christus Koning 2015

Christus Koning 2015

Beste chiro-ouders

Zondag 22 november viert Chiro Vorselaar zijn jaarlijkse feestdag: Christus Koning. Het wordt een echte feestdag, want we hebben die dag een hele dag Chiro! Alle leden worden die dag al om 10u aan het jeugdcentrum verwacht, uiteraard in uniform.
Maar ook alle chiromama’s en chiropapa’s zijn die dag heel welkom! De leidingsploeg werkte een groot opdrachtenspel uit dat we in de voormiddag met z’n allen samen gaan spelen. Geen supermoeilijke opdrachten hoor, iedereen zal het zeker kunnen! Natuurlijk is het voor uw kind supertof dat ook jij komt meespelen. Niet twijfelen dus: hoe meer zielen, hoe meer vreugde!
Van al dat spelen krijg je natuurlijk reuzehonger. Onze kookploeg zorgt naar jaarlijkse gewoonte tegen de middag voor lekkere frikadellen met krieken voor ouders en chiroleden. Vanaf 13u sluiten we ons programma voor de ouders dan af. Wie graag nog even blijft om ons mee te helpen met de grote berg afwas, mag nog even blijven uiteraard!
De chiroleden mogen na het middageten zeker nog blijven, want in de namiddag voorzien we een aantal superleuke keuzeactiviteiten. Om 16u15 komen we met z’n allen terug samen in de grote zaal van het jeugdcentrum. Dan houden we nog een korte misviering/bezinning. Hierbij mogen ook de ouders die dat willen weer aanwezig zijn. Deze Chiro-zondag zal duren tot 17u. (Ook voor tito’s, keti’s en aspiranten.)

Tot dan!

De leidingsploeg