Home   Kamp   Klein kamp 2019

Klein kamp 2019

Alle info over klein kamp in Koksijde vind je hieronder

Inschrijvingen

• 28 april 17u-18u (voor de infoavond van buitenlands kamp)
  • 12 mei 17u-18u

Wat

We blijven binnen België maar verleggen onze grenzen wel door een heel ander deel van België te bezoeken namelijk de Belgische Kust. De leden zullen het strand onveilig maken, genieten van de zon, spelletjes spelen in de duinen en pootje baden in de zee.

Wat

Waar

De exacte locatie is nog een verrassing. Je mag er wel al zeker van zijn dat er zee, strand en zon aanwezig zullen zijn.

Waar

Wanneer

Opgelet! Omdat de 4 oudste afdelingen eerst op kamp gaan tijdens die zomer, zal het kamp voor 2 jongste afdelingen in een andere periode vallen. Het kamp duurt 7 dagen en zal doorgaan van 28/7 tot 3/08. Duid deze periode dus al aan in je agenda!

Wanneer

Wie

Een kamp waarop enkel sloebers en speelclubbers welkom zijn. Uiteraard zal de leidingsploeg ook aanwezig zijn en een kookploeg om de buikjes te vullen.

Wie

Kwanta kosta?

Het kamp mag dan wel doorgaan op een ongewone locatie, de prijs blijft hetzelfde. Aangezien het kamp enkele dagen korter is, zal de prijs in verhouding mee dalen. Dit wil zeggen dat elk kind €70 betaald voor 7 dagen kamp.

Kwanta kosta?

7 redenen waarom je dit kamp niet zou mogen missen…

• Maar liefst 6 dagen vertoeven met je allerleukste leiding!
  • Lekker eten gemaakt door de kookploeg!
  • Heel de dag door ravotten!
  • Thema-dagen!
  • Op uitstap naar … (Top Secret)!
  • Zwemmen in de zee!
  • Je kan even alles doen wat thuis niet mag! Zoals…Zolang de leiding het goed vindt natuurlijk 😉

Lees de chiroweetjes ook!

Alle info over klein kamp kan je ook terug vinden in het ChiroWeetje! Lees dat door hieronder op de link te klikken