Home   Kamp   Klein kamp 2019

Klein kamp 2019

Wat?

We blijven binnen België maar verleggen onze grenzen wel door een heel ander deel van België te bezoeken namelijk de Belgische Kust. De leden zullen het strand onveilig maken, genieten van de zon, spelletjes spelen in de duinen en pootje baden in de zee.

Waar?

De exacte locatie wordt later nog meegedeeld. Je mag er wel al zeker van zijn dat er zee, strand en zon aanwezig zullen zijn.

Wanneer?

Opgelet! Omdat de 4 oudste afdelingen eerst op kamp gaan tijdens die zomer, zal het kamp voor 2 jongste afdelingen in een andere periode vallen. Het kamp duurt 7 dagen en zal doorgaan in de 2de week van augustus. Duid deze periode dus al aan in je agenda!

Wie?

Een kamp waarop enkel sloebers en speelclubbers welkom zijn. Uiteraard zal de leidingsploeg ook aanwezig zijn en een kookploeg om de buikjes te vullen.

Kwanta kosta?

Het kamp mag dan wel doorgaan op een ongewone locatie, de prijs blijft hetzelfde. Aangezien het kamp enkele dagen korter is, zal de prijs in verhouding mee dalen. Dit wil zeggen dat elk kind €70 betaald voor 7 dagen kamp.