Aspi

 Beste oomzeggertjes,


Wederom een jaar om aan een schone lei vol met allotria te beginnen. Jullie significante, idyllische en hooghartige leiding Dieter, Josse en Matthias (de echte ancien) zullen van de schorem waar jullie tot toebehoren een urbane, kordate vriendenschaar vol met noeste droogstoppels, epibrerende nietsnutten en vakbekwame fleemkousen maken.

Desalniettemin van jullie sociale status en antecedenten willen we jullie er op hameren dat de amicale leiding altijd een vraagbaak kan zijn en dat wij er alles aan zullen doen om jullie voldoende te faciliteren met lumineuze activiteiten. Om dit mogelijk te maken heeft de leiding al weifelend wat bedacht om dit te kunnen financieren maar hopelijk zal deze inconveniënte pandemie van ons geen proletariërs maken.

Genoeg bisbilles en paperassen, het komt er op neer dat we zullen moeten collaboreren met elkander om er een pragmatisch en pittoresk jaar van te maken met het kamp als de ultieme apotheose. Als het aan ons ligt wordt het een jaar om in de geschiedenisboeken van Chiro Vorselaar te schrijven.

De schaap is de preut af!
Aspileiding