Sloebers

 Dag sloebies


Na deze lange periode van vakantie zijn we blij jullie nieuwe leiding te mogen zijn. We gaan er samen een prachtig jaar van maken. Desondaks we rekening moeten houden met corona gaan we ons uiterste best doen om het leuk te maken en een gezellig weekend te hebben. En natuurlijk niet te vergeten en spetterend kamp!! We zullen onszelf alvast even voorstellen:


Oi ik ben Gil, ik ben 20 jaar oud. Momenteel studeer ik nog in Leuven. En natuurlijk is mijn hobby chiro, en leiding zijn van de plezantste groep!


Hey hey, ik ben Stiene en ik ben 18 jaar oud. Dit is mijn eerste jaar leiding en heb de eer om leiding te zijn van de leukste sloebers.


Jow, mijn naam is Lander. Ik ben 19 jaar en in mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig me lopen, studeren en leuke activiteiten verzinnen om met jullie te doen. Ik kijk enorm uit naar komend jaar!


Joejoe ik ben Mathieu. Momenteel loop ik al 19 jaar rond op deze o zo mooie planeet. Ik ben iemand die veel van sport houdt en ben ook zelf een voetballer. Ook ik kijk er enorm naar uit om van zo een toffe bende leiding te zijn!!


Hey hallo lieve sloebertjes, ik ben Loraine en ik ben 20 jaar oud. Op dit moment studeer ik in Bulgarije maar in het midden van december kom ik terug en kijk ik er enorm naar uit om samen met jullie elke zondag supertoffe spelletjes te spelen. Naast reizen hou ik enorm veel van knutselen, Chiro en gezelschapspelletjes spelen. Ik leer jullie graag allemaal kennen in december! Tot dan!


Nu je ons al een beetje kent van op de startdag en onze korte voorstelling verwachten we jullie allemaal elke zondag om 2uur voor een fantastisch leuke namiddag op de chiro

Mega veel plezier
Mathieu, Lander, Stiene, Loraine, Gil en Eline x