Speelclub

Liefste speelclubbertjes, wij stellen ons graag even voor aan jullie!

Heyhey, Ik ben Romy! 💙Door de week kan je mij terugvinden in Gent☀ en in het weekend woon ik in Vorselaar met mijn ouders en oudere broer. Dit wordt mijn 15de jaar bij Chiro Vorselaar en ik kijk er mega hard naar uit!🍰 Samen met mijn topmedeleiding en jullie als gekke bende maken we er een onvoorSPELbaar jaar van! tip: de emoticons zeggen nog wat meer over mezelf.😌

Dag allemaal, ik ben Ward. 22 jaar, ik studeer ook nog in Leuven. Ik begin nu met jullie aan mijn 9de jaar Chiro, waarvan ik er 4 lid ben geweest. Ik heb mega veel zin om er met mijn medeleiding en jullie een super tof jaar van te maken!

Hoi ik ben Dylan! Dit is mijn 3de jaar als leiding en uiteraard is mijn hobby Chiro. Ik ben 20 jaar. Het liefste speel ik: honkbal en ballekestamp en in mijn vrije tijd ga ik wandelen met mijn hond Olaf. Nu weet je een beetje meer over mij de rest kan je ontdekken doorheen het Chiro jaar. Ik kijk er al vast naar uit hopelijk jullie ook!Hey hallo, ik ben Zaura. Ik ben 18 jaar en ik studeer nog in Leuven. Ik hou van gezelschapspelletjes spelen en op avontuur gaan. Maar mijn favoriete hobby is Chiro. Ik kijk er dus super mega hard naar uit om elke zondag leuke spelletjes te spelen met jullie!

Gegroet! Mijn naam is Inne en sommige onder jullie zullen mij misschien nog wel kennen! Mij vind je vaak terug in de natuur waar ik graag op pad ga of op de Chiro! Ik studeer tijdens de week nog in Leuven maar kom wel elke zondag met plezier terug naar huis om met jullie te komen spelen! Ik heb er KEI veel zin in! Xx

Zoals je al hebt opgemerkt staan sommige woorden in de tekstjes onderlijnt. Je kan ze terugvinden in onze woordzoeker en wie weet ontraadsel je onze geheime boodschap!
VEEEL SUCCES! En: tot snel hé!