The HITMACHINE

Over de groep:

Vier jaar geleden is de groep begonnen als tribute band. Johan, Bekim en Thierry hadden zin om mee te doen aan de jaarlijkse Rock Tribute van Kruibeke. Hun bezetting leende zich ideaal tot het coveren van The Police met een drummer, gitarist en zanger die ook de Bass gitaar voor zijn rekening kon nemen. Het was pure fun, en de volgende jaren namen ze de uitdaging aan om ook Bob Marley te coveren, en Lenny kravitz. Hiervoor moest toen de bezetting verbreed worden met een keyboardspeler. Davy zag dat helemaal zitten en sindsdien staan ze met vier op de planken. Ze kregen alsmaar meer zin in het spelen van rock en pop covers, en hebben dan ook hun repertoire uitgebreid met andere toffe bekende rock nummers.

Destijds begonnen als de groep “Fat Girl Running” hebben ze nu hun naam aangepast naar het meer toepasselijke “The HITMACHINE” want tenslote is het dat wel dat ze brengen!

Over de zanger en de Kempen:

De zanger Thierry heeft naast de muziek ook een andere passie, namelijk paardrijden en trok drie jaar geleden daarom naar de Kempen, terug naar de roots van zijn vrouw, en vestigde zich in ‘ons’ Vorselaar. Als je ’s avonds bij hem langskomt, is de kans groot dat je hem met zijn gitaar aan het kampvuur vindt, met zicht op de paarden achter in de tuin.

Bezetting:

Aan de drum zit Bekim,
aan de gitaar Johan,
toetsen Davy,
en zang en Bass: Thierry.