BierBodega

Beste Dorpse Feestenbezoeker

Al jaren probeert Chiro Vorselaar u de lekkerste bieren aan te bieden. Omdat in ieder van ons toch een kleine patriot schuilt en omdat de aantallen en verscheidenheid in België zo groot zijn proberen we bieren van eigen bodem op de kaart te zetten. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat we de Nederlandse trappisten vergeten. Alle bieren zijn van hoge kwaliteit en heel wat onder hen hebben de laatste jaren prijzen in de wacht gesleept op verschillende bierwedstrijden of dragen een kwaliteitslabel. Houdt u van donker, blond, iets zwaars of liever een fris fruitbiertje, er is voor ieders wat wils. Denk eraan, nieuwsgierigheid kan maar op één manier bevredigd worden, proeven maar. Schol en doe ze nog eens vol!

De lijst is zoals enkele jaren samengesteld door de hobbybrouwclub Rockabeery. Zij hebben getracht een ideale mix te vinden tussen onbekende pareltjes en populaire bieren. Laat de naam u zeker niet weerhouden om iets te proberen, onbekend is vaak onterecht onbemind. Om u een handje te helpen krijgt u uitleg bij elk bier en is er de bierwijzer waarop u in één oogopslag kan zien welke bieren vergelijkbaar zijn en wat dus iets naar uwen tand kan zijn.

Rockabeery & Chiro Vorselaar

rockabeery Chiro Vorselaar