Oudercafe met Les Fizz

Vanaf 17 uur kan u gezellig iets komen drinken in ons oudercafé.

Zoals het hele weekend kan u genieten van onze 48 verschillende bieren, een wijntje rood of wit, of een frisdrank naar keuze.
Als u honger heeft, zult u u niet vervelen op zaterdag avond: vanaf 17 uur begint de haringbak, deze ambachtelijk bereide vis is altijd een schot in de roos. Bent toch u niet zo’n visliefhebber? Geen probleem! Onze gespecialiseerde frituristen zullen graag wat friet en een vleesje in hun frietvet gooien voor u! Dat is toch ook altijd lekker met een lekkere kwet saus erbij!

Om even te bekomen van al dat eten, vindt er om 18 uur een exclusief optreden plaats van Les Fizz’. Dit leuke en gezellige groepje bestaat onder andere uit een aantal leiding en toekomstige leiding van onze chiro. Ze brengen een gevarieerd programma met eigen interpretaties van verschillende muziekstijlen. Voor elk wat wils dus.

Omstreeks 19u30 begint de jeugd zich te beschenken aan de hand van een bierpong. Hierna begint de Lekstokfuif. Terwijl uw zoon en/of dochter lekker doorzakken op de bierpong en de fuif bent u nog steeds welkom in ons oudercafé. Onze garçons zullen u met plezier bedienen tot in de vroege uurtjes.

Viva la fiesta!