Buitenlands Kamp 2019 (JEKA)

Om de 4 jaar trekken we er op uit over de landsgrenzen heen. We gaan dan met de 4 oudste afdelingen van Chiro Vorselaar op buitenlands kamp. Huh op een watte?

Wat? 

Onze kampplaats is niet in België maar in een ander land in Europa. De reis wordt verzorgd door Jeka vzw. Dat is een organisatie die reizen organiseert voor jongeren, groepen, … en dus de nodige ervaring heeft.

Waar? 

Dit jaar zullen we Tsjechië onveilig maken, meerbepaald het dorp Dobřichovice. Dit dorp aan de oever van de Berounka bevindt zich op ongeveer 30 km van de hoofdstad Praag. We zullen er logeren in verschillende huizen die op wandelafstand van elkaar liggen.

Wanneer? 

We vertrekken op 2 juli vroeg in de ochtend en we komen terug 12 juli in de ochtend.

Wie? 

Alle leden die in het chirojaar 2018-2019 rakwi zijn of ouder mogen mee op buitenlands kamp. Uiteraard gaat de voltallige leidingsploeg ook mee en ook de kookploeg zal van de partij zijn om ons ook in het buitenland culinair te verwennen. Ben je dan nog niet oud genoeg om mee te gaan op buitenlands kamp? Klik dan hier voor info over je kamp.

Hoe? 

We zullen met de bus vertrekken in Vorselaar om van daaruit naar Tsjechië te rijden. Ter plaatse maken we gebruik van het openbaar vervoer, onze voeten, fietsen, kayaks, …

Kwanta kosta? 

De prijs van deze reis is €428. Chiro Vorselaar zal voor elk lid €18 bijleggen. Dit betekent dat er €410 wordt betaald door elk lid dat meegaat op buitenlands kamp. Er wordt vanuit Chiro Vorselaar een spaarplan opgestart.

Tekenencefalitis inenting?

Wij hebben vernomen dat er in de regio, Tsjechische Karst (: Praag, Zbraslav, Dobřichovice) waar ons buitenlands kamp zal doorgaan, een verhoogd risico is op tekenbeten met kans op hersenvliesontsteking. Wij vinden het belangrijk om jullie hier zo goed mogelijk over te informeren. Lees verder…

Inschrijven 

Om in te schrijven voor het buitenlands kamp zijn er 2 opties. Ofwel neem je deel aan het spaarplan ofwel doe je dit niet. Meer info krijg je door hier te klikken.

Inschrijven met spaarplan is niet meer mogelijk. Ga je toch nog graag mee? Schrijf je dan in zonder spaarplan!

Om in te schrijven zonder spaarplan, klik hier!

Hier vind je ook de onze brochure ivm het kamp van 2019.
Deze brochure is van vorig jaar dus voor de geüpdate info verwijzen we graag naar de info op huidige pagina.

Veelgestelde vragen 

U vraagt, wij antwoorden. Heb je nog vragen, lees dan eerst hier eens of je vraag er tussen staat. Heb je toch nog een vraag? Stel ze dan onderaan.


    [honeypot Opmerkingen]