Mijn inschrijvingen

Vanaf chirojaar 2020-2021 kan je enkel online de nodige gevevens en inscshrijving van je kinderen invoeren.

We hebben dit initiatief genomen, omdat er tijdens het verzamelen en verwerken van gegevens, te vaak (typ)fouten gebeuren. We zijn wegens de huidige covid19 situatie, genoodzaakt meer digitaal te registreren en zodat onze leiding meer energie kan steken in de tofste spelen te verzinnen.

Tot de leeftijd van 18 jaar is het verplicht dat je gegevens ingevoerd en beheerd worden door (één van) je ouders! Vanaf 18 jaar mag je ook zelf je gegevens beheren.

Om te starten met je online registratie:

• Inloggen met je account. Of een account aanmaken.
  • Ga naar pagina “Mijn/Onze gegevens” en vul de gegevens in van, jezelf (ouders), adres en van alle kinderen/gezingsleden die naar onze chiro komen.
  • Onderteken je formulier met je rijksregisternummer, duid je akkoord aan voor onze GDRP richtlijnen en stuur het formulier door “submit”!
  • In een tweede stap, geef je aan welk van je gezingsleden, lid worden van Chiro Vorselaar.
  • De nodige betalingsinformatie wordt je toegestuurd via mail. Een lidmaatschap is pas geldig na betaling van het lidgeld.

Een uitleg van het inschrijvingsproces met foto’s vind u hier

Veel succes, en we hopen dat alles vlot gaat. Opmerkingen en vragen kan je achterlaten via

OnvoorSPELbare groeten

De Leiding en VB van Chiro Vorselaar