Christus Koning 24-november-2013

Ergens eind november, de 24e om precies te zijn, vieren vele Chirogroepen feest. Terecht: een heel jaar samen Chiro maken, een spetterend bivak beleven en elke week weer samen spelen, dat verdient een feestdag. En Christus Koning is onze feestdag onze naamdag. Eén GROOT feest.

Die dat mogen ook de ouders, eventjes, komen mee spelen. En ze mogen ook samen met ons mee-feesten want ’s middags eten we, naar jarenlange traditie, frikandellen met kriekespijs. En wie mag er dan de afwas doen?

Het wordt een dag vol (feest-)plezier, met vele leuke spelletje. Samen met mama en papa maar toch ook met je eigen vriendinnetjes en vriendjes. Misschien kunnen de leden dit jaar een keer winnen van de mama en de papa’s ?

Dus, wij verwachten jullie, in uniform en samen met je ouders, om tien uur (zo vroeg al) aan het jeugdcentrum.
Om 16.30 uur sluiten we af met een bezinningsmoment en enkele liedjes. Om 17.00 uur keren we moe (de papa’s) maar voldaan (de leden) naar huis!

Tot Dan
De Leiding en VB’s van Chiro Vorselaar

Christus Koning 2012 – sfeerbeelden van het voorbije jaar :